Sikkerhed ved handel hos Toldyouso.dk

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget eller gjort tilgængelig for trejdemand. Alle oplysninger opbevares fortrolige.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på toldyouso.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Det er valgfrit om du vil modtage vores nyheds brev som du selv kan tilmelde og afmelde dig.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 


For at du kan indgå aftale med os på Toldyouso.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Toldyouso.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Indehaveren af Toldyouso.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige for toldyouso.dk er Trine Sondrup, indehaver.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  
Oplysninger afgivet til Toldyouso.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Toldyouso.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Toldyouso.dk via e-mail kontakt@Toldyouso.dk
 
Cookies

På Toldyouso.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Trine Sondrup kontakt@Toldyouso.dk
 
Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Toldyouso.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Toldyouso.dk.