Sikkerhed ved handel hos Toldyouso.dk

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget eller gjort tilgængelig for trejdemand. Alle oplysninger opbevares fortrolige.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på toldyouso.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Det er valgfrit om du vil modtage vores nyheds brev som du selv kan tilmelde og afmelde dig.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

Personoplysningssikkerhed

I forbindelse med dit køb hos ToldYouSo.dk - Teen Fashion Store har du indtastet personoplysninger, herunder særligt:

• Dit Navn

• Din adresse / leveringsadresse

• Din e-mailadresse

• Dit telefonnummer

• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din købsordre, da det er nødvendigt for, at vi korrekt kan opfylde vores del af handlen, samt i en efterfølgende periode på 5 år, således du lettere kan handle ved os en anden gang. Efter 5 år slettes oplysningerne automatisk. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet PostNord med henblik på korrekt levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen "Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne", behandler vi din e-mailadresse og personoplysninger om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Enhver kunde kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@toldyouso.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra Toldyouso.dk.

Datasikkerhed

Vi vil til hver en tid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Databehandling af dine oplysninger har følgende formålsgrundlag.

• Behandling af din ordre samt returforsendelser

• Kontakt til dig, i forbindelse med ekspedition af din købsordre

• Nyhedsmails (såfremt du har givet særskilt samtykke herom)

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (NETS) og til håndtering af dine køb Dandomain A/S. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere. databehandlingsaftaler er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om personoplysninger personoplysningsbeskyttelse.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Told You So

CVR-nr: 2781 4719

Nørregade 44

7500 Holstebro

Tlf.: 96133784

E-mail: info@toldyouso.dk

Fejl i personoplysninger oplysninger ? Du kan altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, du har ligeledes ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til info@toldyouso.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@toldyouso.dk . Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyheds- og tilbudsmail) slettes 6 måneder efter, at du har modtaget din vare. Enhver kunde kan til enhver tid trække sit samtykke til behandling af din e-mailadresse, det kan ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Eller ved at kontakte info@toldyouso.dk, så slettes din email fra vores maillist.

Hvis du ønsker at klage over Told You So´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Cookies

På Toldyouso.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Trine Sondrup kontakt@Toldyouso.dk
 
Webstatistik

Vi bruger en webstatistik på Toldyouso.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Toldyouso.dk.